Skip to main content.

Shell LubeMatch

“LubeMatcha” ditt fordon eller dina maskiner

Vilken olja är bäst för min bil? Att hitta rätt olja till ett fordon kan vara en utmaning om man är osäker på vad man letar efter. Shell LubeMatch underlättar genom att hjälpa dig hitta rätt olja.

Shell LubeMatch är en gratis onlinetjänst som hjälper dig att hitta rätt smörjmedel för ditt fordon och dina maskiner.

Ursprungligen var tjänsten avsedd att användas av Shells tekniska personal, men är numera tillgänglig för alla kunder – vilket ger dig direkt tillgång till en stor databas med motorer, smörjmedel, oljor samt information om oljebytesintervall och vilka mängder som behövs etc.

Tjänsten är enkel att använda. Allt du behöver göra är att logga in på Shell LubeMatch och välja din bil- eller maskintyp samt märke och modell. Då får du genast fram rekommendationer om bästa smörjmedel för ditt fordon eller din maskin.

Att använda rätt smörjmedel innebär inte bara att du skyddar din utrustning och förlänger dess livslängd. Det bidrar dessutom till att du sparar pengar på underhåll och bränsle.

Shell LubeMatch: Använd denna gratistjänst online och hitta rätt olja till bilen på bara några sekunder.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Fyra gånger per år skickar vi ut vårt e-nyhetsbrev som innehåller spännande produktnyheter och reportage om våra kunder inom smörjmedelsindustrin.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.