Skip to main content.

Vi vet hur man erbjuder support när det gäller smörjmedel

Sedan 2010 har Univar varit distributör av Shells smörjmedel och andra smörjmedelsvarumärken i de nordiska länderna – Norge, Sverige, Danmark och Finland. Univar erbjuder ett brett sortiment av kvalitetsprodukter för alla segment, från industri till konsumenter, samt produkter för marin-, flyg-, lantbruks- och transportsektorn. Samarbetet mellan Shell och Univar innebär även att kunderna förutom sina varor får bästa tänkbara tekniska support när de köper smörjmedelsprodukter via Univar.

Vi är din lokala återförsäljare med global räckvidd

Vi levererar de bästa produkterna som finns på marknaden, men för oss är det inte tillräckligt. Som lokal distributör vill vi även ha nära kontakt med dig som kund, så att vi exakt kan förstå din situation och din verksamhet. Det är helt enkelt endast på det sättet som vi kan ge dig full support när det gäller dina smörjmedelsbehov och se till att du använder rätt produkt. Det är där som vi skiljer oss från mängden – vi kan hjälpa ditt företag att bli effektivare och i slutändan spara energi och kostnader.

Vår globala räckvidd möjliggörs av vårt långvariga samarbete med Shell Lubricants, som i över 10 år i rad har utsetts till världens största producent av varumärkessmörjmedel. Genom detta samarbete har vi tillgång till Shells forskning och utveckling i världsklass, teknisk expertis och högpresterande kvalitetssmörjmedel. Allt detta utnyttjar vi för att erbjuda mervärde till dig som kund.

Om du vill veta mer

Om du är intresserad av våra produkter eller tjänster kan du kontakta oss här.

Kontakta oss

Vi är din smörjmedelsexpert

Vi vet att de flesta företag kan spara pengar genom att använda smörjmedel på rätt sätt. Att använda högteknologiska syntetiska smörjmedel kan hjälpa dig att minska energiförbrukningen och uppnå en ökad livslängd – inte enbart för oljan, utan även för din utrustning. Vi erbjuder ett komplett sortiment för industriföretag såväl som en optimerad produktmix för din transportflotta. Värdet av att använda högteknologiska smörjmedel underskattas ofta och ses helt enkelt som ett sätt att förlänga smörjintervallen och göra det möjligt att flytta resurser från dagligt till planerat underhåll, vilket gynnar företagets drift.

Men längre oljebytesintervall är bara en av fördelarna. Andra fördelar med användning av högteknologiska smörjmedel är mindre spillolja, minskat slitage och motorer med lägre energiförbrukning. Du behöver mindre mängder smörjmedel, vilket resulterar i besparingar i flera steg: mindre behov av lagringsutrymme, mindre administrativt arbete och färre produktionsavbrott. Maskinkomponenterna håller längre och underhållsbehovet minskar.

Som den främsta globala smörjmedelsleverantören förser Shell konsumenter i över 100 länder med marknadsledande smörjmedel. Shell Lubricants tar fram sina produkter med tekniskt kunnande i världsklass, vilket ger dig den bästa produkten för ditt fordon.― Shell Lubricants

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Fyra gånger per år skickar vi ut vårt e-nyhetsbrev som innehåller spännande produktnyheter och reportage om våra kunder inom smörjmedelsindustrin.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.