Skip to main content.

Automessen är väldigt viktig för ossMay 30, 2018

Univar hade ett bås på Automessen utanför Oslo i februari. “Här möter vi våra viktigaste kunder”, säger Rune Wike från Univar i Norge.

Automessen är en mässa för hela bilbranschen. Här hittar du både stora och små verkstadskedjor, verktygstillverkare, däck och fälgar och mycket annat. Univar hade sitt eget bås mitt i mässhallen i Lillestrøm utanför Oslo.

Det blev stor uppmärksamhet över en Ferrari GTC4Lusso, liksom filmer som visade Shells samarbete med Ferrari. På plats var Rune Wike och Geir Eikemo från Norge och Morten Hersoug från Danmark.

– Automessen är väldigt viktig för oss. Här möter vi alla som arbetar på eftermarknaden inom bilindustrin, allt från stora verkstadskedjor till små oberoende aktörer, säger Rune Wike.

Det är första gången Univar är med på mässan och tidigare har Univar deltagit i mässor inom marinen, jordbruk och på egna mässor organiserade av de största kunderna.

– Det är viktigt för Univar och Shell att visa upp sig på sådana mässor. Vi har bjudit in våra kunder till mässan och vi kommer också att komma i kontakt med ett antal nya kontakter. Ibland kan vi skriva nya avtal på en sådan mässa, men vanligtvis kommer vi att komma i kontakt med potentiella kunder som vi kan hålla kontakten med senare. Detta är en bra plats att berätta om Univar och våra produkter, förklarar Wike.

Över 160 bås och mer än 10 000 besökare var på mässan.

– Vi har haft stor nytta av vårt bås på Automessen. Vi träffade många av våra befintliga partners och vi har fått många nya kontakter som vi kommer att fortsätta arbeta med. Vi kommer definitivt komma tillbaka till Automessen, säger Morten Hersoug.

Från vänster: Geir Eikemo: Nordisk teknisk chef, Rune Wike: Key Account Manager Automotive Norway och Morten Hersoug: Nordisk affärsutvecklingschef för bilindustrin.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Fyra gånger per år skickar vi ut vårt e-nyhetsbrev som innehåller spännande produktnyheter och reportage om våra kunder inom smörjmedelsindustrin.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.